André Reyes de GIPSY KINGS
30 Juny
22h

André Reyes de GIPSY KINGS

TOUR GIPSY UNIDOS

Reis Gitanos

André Reyes (guitarra i veu) de GIPSY KINGS: Canta en diferents estils que inclouen principalment elements tradicionales i populars de flamenc i rumba, comptarà amb convidats de luxe com Mario Reyes, The Gipsy Men i Chico Castillo The Gipsy, per fer ballar a tot el públic amb grans hits com “Bamboleo”, “Volare” o “La Dona” entre d’altres.

Sabies que …? Gipsy Kings han venut més de 60 milions de discos a tot el món i els seus temes formen part de bandes sonores originals com amb el senzill ‘Hotel California’ a la pel·lícula ‘El gran Lebowski’ o la versió en castellà de ‘Ha Got a Friend in Me ‘a’ Toy Story 3 ‘. I A Dos Velas compten amb dos discos d’Or i un Platí. Mario Reyes solista i geni a la guitarra, ha realitzat un duo amb Andrea Bocelli i ha estat creador de la música de la sèrie El Clon. Chico Castillo “la veu ronca”, creador de la fusió gipsy oriental i de l’hit Alabina, fusiona el pop amb la música gipsy.

VIU L’EXPERIÈNCIA DEL SO GIPSY EN AQUEST 2017 TRES GRANS EXPONENTS DE LA MÚSICA GITANA UNITS AMB TOT EL REPERTORI GIPSY KINGS I MOLT MÉS.