Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /usr/home/festivalpedralbes.com/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298 Angus & Julia Stone | Festival Jardins de Pedralbes
Angus & Julia Stone
07 Juliol
22:00 h

Angus & Julia Stone

Emocionant folk-pop arribat de les antípodes

El duo australià és capaç de recordar las proeses harmòniques de Simon & Garfunkel i Jackson Browne i a la vegada connectar amb el dream pop actual.

La parella australiana formada pels germans cantautors Angus & Julia Stone, que va triomfar a l’última edició del Banc Sabadell Festival del Mil·lenni, torna ara a Pedralbes per a reafirmar-se en un carrera ascendent que culmina, de moment, al seu tercer àlbum, de títol homònim, produït pel llegendari Rick Rubin, al currículum del qual hi figuren treballs per a Johnny Cash, Beastie Boys, Red Hot Chili Peppers o Jay Z.

Rubin va descobrir la música d’Angus & Julia Stone en una festa privada a casa d’uns amics i des d’aleshores va ser un fan número u i no va parar fins a aconseguir portar-los al seu estudi Shangri La de Malibú. Allà, a la solejada Califòrnia, es va produir una màgia especial que va portar la seva música a noves fites, oscil·lant del dream pop al so Costa Oest propi dels grans discos dels anys setanta. Segons el propi Rubin afirma: “aquest àlbum és extraordinari. Angus i Julia són de debò uns músics únics…són gent autèntica que fa les coses des del cor. Mai abans havia treballat amb algú com ells”.

Abans d’arribar a un moment tan dolç els germans han desenvolupat una carrera que va començar a forjar-se a les platges de Sydney. Des d’allà van volar a Londres per a posar-se en mans de Fran Healy, del grup Travis, que els hi va produir el seu debut “A Book Like This” (2007).  Després van venir tres anys d’intenses gires per tot el món que es van transformar en el seu segon àlbum, el multi-platí “Down The Way” (2010) que inclou el seu gran èxit “Big Jet Plane”.

Llavors van començar a tocar a grans recinte i se’ls disputaven els millors festivals nord-americans i australians com Coachella, Bonnaroo o Splendour In The Grass. Després, Julia i Angus van decidir prendre un respir, per reprendre les seves carreres en solitari per a deixar clar que tots dos són dotats compositors i cantants, tal i com demostres els seus segons àlbums respectius “By The Horns” i “Broken Brights”, editats el 2012. De nou junts, torna a refulgir la seva brillantor folk-pop de molts quirats melòdics.

Discografia recomanada

“A Book Like This” (2007)

“Down The Way” (2010)

“Angus &Julia Stone” (2014)

www.angusandjuliastone.com