Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /usr/home/festivalpedralbes.com/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298 Jethro Tull entrades concert Barcelona Festival Pedralbes | Festival Jardins de Pedralbes
Best of Jethro Tull
7 Juliol
22:00 h

Best of Jethro Tull

By Ian Anderson

+ Màia

El flautista del folk-rock

L’escocès Ian Anderson és conegut com el músic que va introduir la flauta travessera en el rock amb el seu grup Jethro Tull. Els britànics es van convertir en pioners de la fusió del folk amb el rock i un dels noms imprescindibles del que als anys setanta es va anomenar rock progressiu.

Jethro Tull es va crear el 1967 i ha mantingut la seva activitat fins ara amb el carismàtic Ian Anderson com a únic integrant supervivent de la formació original. Al llarg de la seva carrera, la banda ha editat més de trenta àlbums que han venut més de vuitanta milions de còpies.

Després del seu debut d’orientació blues “This Was” (1968), el grup ampliaria el seu ventall estilístic amb “Stand Up” (1969). Però el veritable èxit internacional arribaria amb treballs posteriors com “Benefit” (1970), “Aqualung” (1971) i, especialment, ”Thick As A Brick” (1972). Jethro Tull va ser així, a mitjans dels setanta, una de les bandes en directe més populars, competint amb Led Zeppelin i fins i tot els Rolling Stones… tota una proesa tenint en compte que la seva extravagància estilística s’allunyava del pop i el rock de l’època, en introduir elements de música clàssica, folk, jazz, blues i hard rock, juntament amb unes lletres surrealistes i denses.

Ian Anderson arribarà a Barcelona amb l’espectacle “Best Of Jethro Tull”. La formació que l’acompanya està integrada per Florian Opahle (guitarra), John O’Hara (piano, teclats i acordió), David Goodier (baix), Scott Hammond (bateria i percussió) i Ryan O’Donnell (cors).

www.jethrotull.com