Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /usr/home/festivalpedralbes.com/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298 BIRDY | Festival Jardins de Pedralbes
BIRDY
27 Juny
22h

BIRDY

"Beatiful Lies Tour"

El talent agafa el vol

Anomenada “Birdy” pels seus mateixos pares quan només era un bebè, la jove Jasmine Van Den Bogaerde s’apropa a la seva maduresa artística quan tot just ha fet els vint anys. Però aquesta cantant anglesa crema etapes a una velocitat molt més ràpida que la resta de membres de la seva generació. Filla d’una pianista i d’un escriptor, porta la sensibilitat artística a les venes. Un fet que, sumat a un talent natural per a la composició i les lletres, a un món interior impropi d’una jove de la seva edat i a un veu prodigiosa, la fa un dels noms a seguir en el panorama pop del present i el futur.

Tot i que composa des dels vuit anys, el seu primer gran moment va arribar quan en tenia 12, en guanyar el concurs de talents Open Mic UK. Ben aviat es va atrevir a mostrar al públic les seves pròpies composicions. Va publicar el seu primer single als 14 anys, una versió de l’”Skinny Love” de Bon Iver, un tema amb el que va assaltar les llistes britàniques i que va assolir el número u en països com Holanda. El següent pas natural era la publicació del seu primer àlbum, i aquest va arribar el 2011, amb el nom de “Birdy”, que va disparar la seva projecció internacional, pujant fins al número u a Austràlia, Bèlgica i, de nou, als Països Baixos. Les seves actuacions als mitjans de comunicació es multiplicaven, i els seus vídeos es veien per milions. I tot just tenia 15 anys.

Amb la cançó “Wings” com a carta de presentació, el 2013 va arribar el seu segon treball de llarga durada, “Fire Within”. I al gener de 2016, va treure al mercat “Beatiful Lies”, la cançó amb la que presentava el seu tercer àlbum. A més, les seves cançons s’han pogut escoltar en èxits de taquilla com ara “Los Juegos del Hambre” o el títol d’animació “Brave”.

El seu estil intimista, viu i sempre emocionant, el seu pop tenyit de folk i posat indie, han evolucionat amb el pas no sempre fàcil de la infància a l’edat adulta d’aquesta superdotada musical que arriba a Barcelona en un moment òptim per a ser descoberta per un públic àvid de noves cares i talents.

ESCENARI VILLAGE

PAVVLA -20:30h

PAVVLA és el projecte musical de Paula Jornet. Presenta “Creatures” que està format per deu peces que parteixen del folk més fràgil per a revestir-se amb formes digitals i essències orgàniques on una estètica marcadament hivernal contrasta amb la calidesa hipnòtica d’una veu que captiva i commou des del primer moment