Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /usr/home/festivalpedralbes.com/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298 Entrades dia de la música en família Pedralbes Barcelona | Festival Jardins de Pedralbes
Dia de la Música en Família by minimúsica
2 Juliol
17 - 21h

Dia de la Música en Família by minimúsica

* L’accés serà lliure per als nens i nenes fins als 12 anys inclosos fins a completar aforament.

Preu (>13 anys) = 10€

Aquest any el Dia de la Música en família by minimúsica i Ara Malikian col•laboren amb el Banc dels Aliments.
“La fam no fa vacances”.

¿Què s’ha de fer?
Us animem als assistents que vingueu dissabte o al concert d’Ara Malikian a portar aliments (oli, llet o conserves) a Pedralbes.

Moltes gràcies per la seva col•laboració.

Un any més, el Festival de Pedralbes organitza El Dia de la Música en Família, per tal de celebrar el Dia de la Música i l’arribada de l’estiu fent una jornada d’activitats, tallers i concerts. Aquest any la jornada celebra la seva tercera edició, que després d’assolir l’assistència de més de 2000 persones l’any passat, s’ha convertit en una cita consolidada dins el Festival.

Enguany la jornada se celebrarà el dissabte 2 de juliol. Els diferents racons del recinte s’ompliran d’activitats on la natura, la història i la música seran les protagonistes. Des del Festival hem ideat aquesta jornada com un dia festiu, pensat per a la diversió i l’entreteniment cultural de tota la família.

Per aquesta tercera edició estem preparant, amb molta il·lusió, un dia màgic en col·laboració amb minimúsica i, amb qui, anirem desvetllant totes les sorpreses de la jornada.

Amb aquesta iniciativa, el Festival vol crear més sinèrgies amb Barcelona, tot oferint una activitat lúdica i, al mateix temps educativa, al voltant de la música, accessible per a tota la ciutadania. Per això, una vegada més l’accés serà lliure per als nens i nenes fins als 12 anys.

Esperem que aquesta tercera edició consolidi la tradició de viure la música amb les amistats i la família a Barcelona.

Logo LIDL Ok