Dia de la música en família by minimúsica
11 Juny
17h (16.30h obertura de portes)

Dia de la música en família by minimúsica

Banner CAT dia de la musica en familia 600x600 CAT

PROPERAMENT PRESENTAREM EL CARTELL D’AQUESTA EDICIÓ

Des de fa dues edicions, se celebra el Dia de la Música en Família al Festival Pedralbes amb l’objectiu de donar la benvinguda a l’estiu i commemorar el Dia de la Música fent una jornada d’activitats, tallers i concerts. L’experiència, un èxit quant a assistència de nens i grans, inclou una gran varietat de propostes artístiques.

Per tercer any consecutiu, el Festival de Pedralbes vol tornar a repetir la jornada, que se celebrarà la tarda del diumenge 11 de juny. Els diferents racons del recinte s’ompliran d’activitats on la natura, la història i la música seran les protagonistes. Es tracta d’una jornada festiva que busca la diversió i l’entreteniment cultural de tota la família.

Amb la mateixa il·lusió que els darrers dos anys, preparem concerts, animacions, activitats i tallers amb la col·laboració de minimúsica. Poc a poc i, conjuntament amb ells, anirem desvetllant totes les sorpreses de la jornada.

Amb aquesta iniciativa, el Festival vol seguir integrant-se dins el teixit social i cultural de  Barcelona, tot oferint una activitat accessible per a tothom que gira al voltant de la música i que, a més de lúdica, és educativa. Per això, una vegada més, l’accés serà lliure per als nens i nenes fins als 12 anys.

En aquesta tercera edició, esperem que se segueixi consolidant a Barcelona la tradició de viure la música amb els amics i la família.

 

Patrocinat per:

FIATC catalˆ