Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /usr/home/festivalpedralbes.com/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298 Dia de la Música en Família | Festival Jardins de Pedralbes
28 Juny
17h - 21h

Dia de la Música en Família

by minimúsica

2015_Dia Música_logo_CAT

 * L’accés serà lliure per als nens i nenes fins als 12 anys inclosos fins a completar aforament.

Preu (>13 anys) = 10€

La passada edició va néixer el Dia de la Música en família al Festival Pedralbes per a celebrar el Dia de la Música i l’arribada de l’estiu fent una jornada d’activitats, tallers i concerts. L’experiència va ser molt gratificant, amb una gran varietat de propostes artístiques i de tallers i una assistència al voltant de les 2000 persones.

Després d’aquest èxit, el Festival de Pedralbes vol tornar a repetir la jornada que es celebrarà la tarda del diumenge 28 de juny. Els diferents racons del recinte s’ompliran d’activitats on la natura, la història i la música seran les protagonistes. Des del Festival hem ideat aquesta jornada com un dia festiu, pensat per a la diversió i l’entreteniment cultural de tota la família.

Estem preparant, amb molta il·lusió, concerts, animacions, activitats i tallers amb la col·laboració de minimúsica i, conjuntament amb ells, anirem desvetllant poc a poc totes les sorpreses de la jornada.

En aquesta segona edició comptarem amb els concerts de The Pinker Tones, amb l’espectacle “Rolf & Flor en el Círculo Polar”The Seihos i la banda de swing Let’s Band. Tindrem tallers d’expressió artística i musical, ioga, manualitats, cuina, contacontes, globus i bombolles de sabó, i els espectacles de les Papallones i Aqualandia.

Amb aquesta iniciativa, el Festival vol crear més sinergies amb Barcelona, tot oferint una activitat lúdica i, al mateix temps educativa, al voltant de la música, accessible per a tota la ciutadania. Per això, una vegada més l’accés serà lliure per als nens i nenes fins als 12 anys.

Esperem que aquesta segona edició consolidi la tradició de viure la música amb les amistats i la família a Barcelona.

Obertura de portes a les 16.30h

Logo LIDL web ok