Gastronomia

Menu Nandu Jubany jpg
JUBANY 300px x 300px CAT

SOPA AL PALAU REIAL: UNA EXPERIÈNCIA PELS SENTITS

La cuina de Nandu Jubany recopila l’experiència dels plats tradicionals per a reinventar-los: productes que passen del bosc i l’hort al plat; receptes innovadores que conserven l’essència de tota la vida. Les seves propostes reflecteixen la trajectòria i la maduresa de tota una vida als fogons, i capturen el paisatge, la cultura i les emocions del nostre territori.

Ara, la calidesa, la familiaritat i el tracte proper que sempre han estat la carta de presentació de Can Jubany, el restaurant del cuiner a Calldetenes, es traslladen als Jardins de Pedralbes en una experiència única. Una proposta gastronòmica que busca i troba l’equilibri entre una cuina tradicional de qualitat i una de moderna i brillant, entre la complexitat i la subtilesa, cuidant fins el més petit detall, i sempre amb productes de proximitat i de temporada.

Per als Jardins de Pedralbes el cuiner proposa un recorregut pels plats més representatius de Can Jubany. Un passeig gastronòmic per Catalunya que portarà els comensals a descobrir una acurada selecció dels millors productes del nostre territori. El menú és el resultat d’un profund coneixement del receptari popular i de l’amor pels orígens gastronòmics però sense  renunciar a res, elaborant propostes exclusives farcides d’enunciats clàssics i de plantejaments moderns.

 

logo sauleda

SOPA AL VILLAGE AMB SAULEDA

Seran els encarregats de l’oferta de restauració de la Zona Village. Es tracta d’una empresa familiar de Sant Pol de Mar i especialista en pastisseria i restauració des de 1960. El seu compromís es centra en el producte de qualitat i proximitat elaborat artesanalment al seu obrador del Maresme. Durant el festival dels Jardins de Pedralbes oferiran un àmplia selecció d’opcions dolces i salades per a sopar de forma informal però molt satisfactòriament.

L’oferta gastronòmica que hi haurà a la Zona Village serà: amanides, coques, entrepans, paninis, rulls, hamburgueses i un gran assortit de dolços i fruita. Productes de qualitat i proximitat amb opcions molt variades, moltes d’elles aptes per a vegetarians, vegans i/o celíacs.