Gastronomia

Sauleda LOGO-02

SOPA AL VILLAGE AMB SAULEDA

Els encarregats d’omplir de gust la Zona Village són Sauleda, una empresa familiar de Sant Pol de Mar, especialista en pastisseria i restauració des del 1960. Ho faran a través de productes de qualitat i proximitat que s’elaboren artesanalment al seu obrador del Maresme. Un any més, no fallen a la seva cita amb el festival dels Jardins de Pedralbes per oferir una àmplia selecció d’opcions dolces i salades per a sopars informals però molt satisfactoris.

L’oferta gastronòmica que hi haurà a la Zona Village serà: amanides, coques, entrepans, paninis, rolls, hamburgueses i un gran assortit de dolços i fruita. Tot plegat, productes de qualitat i proximitat amb opcions molt variades, entre les que s’inclouen opcions aptes per a vegetarians, vegans i/o celíacs.

A partir de les 19:30h., des del 5 de juny, qui desitgi una experiència gastronòmica encara més exclusiva pot optar per provar l’ostra que, segons els experts i gourmets de tot el món, és una de les millors del món –Ostras Amelie–; o la degustació de plats de pernil ibèric amb la que els talladors de pernil Bley & Bely, amb gran experiència i professionalitat, ens deleitaran.

Nouveau_Logo_AMÉLIE_web_OK    Bley-Bely_logo_web_OK