Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /usr/home/festivalpedralbes.com/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298 Gastronomia | Festival Jardins de Pedralbes

Gastronomia

Sauleda LOGO-02

SOPA AL VILLAGE AMB SAULEDA

Els encarregats d’omplir de gust la Zona Village són Sauleda, una empresa familiar de Sant Pol de Mar, especialista en pastisseria i restauració des del 1960. Ho faran a través de productes de qualitat i proximitat que s’elaboren artesanalment al seu obrador del Maresme. Un any més, no fallen a la seva cita amb el festival dels Jardins de Pedralbes per oferir una àmplia selecció d’opcions dolces i salades per a sopars informals però molt satisfactoris.

L’oferta gastronòmica que hi haurà a la Zona Village serà: hummus, amanida de llenties, focaccia, hamburgueses, rulls, entrepans, paninis i un gran assortit de dolços i pastissos. Opcions aptes per a vegetarians, vegans i/o celíacs.

LA CARTA

Carta-Sauleda

A partir de les 19:30h., des del 5 de juny, qui desitgi una experiència gastronòmica encara més exclusiva pot optar per provar l’ostra que, segons els experts i gourmets de tot el món, és una de les millors del món –Ostras Amelie–.

Bley & Bely és una empresa especialitzada en l’organització d’esdeveniments i ‘training program’ a nivell nacional i internacional. En aquesta ocasió ens unim al prestigiós Festival Jardins de Pedralbes a la seva V edició amb l’equip d’Ham Masters.

Oferirem el millor pernil ibèric de Guijuelo de Bernardo Hernández tallat a mà pels nostres mestres internacionals.

El pernil és l’essència de la gastronomia espanyola i el nostre principal ambaixador al món, tallat a mà pels nostres mestres aconsegueix un aspecte i un gust sublims.

Nouveau_Logo_AMÉLIE_web_OK    Bley-Bely_logo_web_OK