GÉRARD DEPARDIEU
15 Juliol
22h

GÉRARD DEPARDIEU

"Cyrano de Bergerac y El Carnaval de los Animales"

Junt amb l’ ARTS SYMPHONY ENSEMBLE interpreta a  “Cyrano de Bergerac” i “El Carnaval de los Animales” de Saint-Saëns.

La potència escènica de Depardieu

L’encarregat de tancar el festival serà Gérard Depardieu, que demostrarà el seu geni sobre l’escenari amb la interpretació del seu premiat “Cyrano de Bergerac”, de Rostand, i de “El Carnaval dels Animals”, de Saint Saens, una oportunitat d’or per a poder gaudir de la capacitat interpretativa i la potència d’aquest actor de llarga trajectòria que ha deixat personatges inoblidables tant sobre els escenaris com al cel·luloide, amb més de 150 films en el seu currículum.

Nascut a Chateauroux, França, Depardieu va començar la seva carrera a la interpretació quan encara era un adolescent, en l’històric Café de la Gare de París. Va fer el salt a la gran pantalla de la mà de Bertrand Blier a “Les Valseuses” (1974) i, dos anys després, ja estava formant equip juntament amb l’actor Robert De Niro i el director Bernardo Bertolucci a “1900”. El seu primer César a Millor Actor el va guanyar gràcies a “L’últim metro”, a les ordres del mític François Truffaut.

Aquest estiu, no serà precisament la primera vegada que es transforma en el personatge clàssic de Rostand. Cyrano l’ha acompanyat gairebé sempre. I ha estat per a Depardieu un sinònim d’èxit. El 1990, per exemple, ja va ser un més que aclamat Cyrano de Bergerac, en la pel·lícula del mateix títol dirigida per Jean-Paul Rappeneau, amb qui recolliria el seu segon César i el premi al Millor Actor al festival de Cannes, a més d’una nominació als Oscars.