Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /usr/home/festivalpedralbes.com/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298 JARABE DE PALO | Festival Jardins de Pedralbes
JARABE DE PALO
8 Juliol
22h

JARABE DE PALO

"20 años"

20 ‘pals’ sobre l’escenari

Ja han passat 20 anys des que la banda liderada per Pau Do- nés, Jarabe de Palo, va saltar als escenaris amb el superèxit “La Flaca” (1996), un tema pel qual el cantant i compositor català va trobar inspiració a Cuba, i que no va deixar de sonar aquell any en les emissores de ràdio de mig món. Havien trobat la fórmula en la que el rock se suavitzava a través de llenguatges llatins. Era el prometedor començament d’una aventura musical que seguiria deixant temes inoblidables com “Depende”, “Grita”, “Agua”, “Bonito” o “Déjame vivir”. Al 2017, segueixen celebrant les seves dues dècades de trajectòria, comptant amb la banda al complet i compartint amb el públic els temes que han marcat la vida d’aquest referent del pop-rock càlid i proper, però també carregat de caràcter.

Als seus 50 anys -o “50 pals”, com asseguren el seus darrers àlbum i gira-, Pau Donés es resisteix a deixar anar la guitarra tot i la malaltia contra la que lluita. Lluny d’amagar-se o d’interrom- pre la seva carrera, torna amb encara més força sobre l’escenari, i amb més vitalitat que mai, preparat per regalar una vetllada en la qual, d’èxit en èxit, tornarem al final d’aquella enyorada dèca- da dels 90 fins a arribar al present. Repassant una discografia que compta ja amb onze títols al mercat i en la que s’alternen treballs més conceptuals amb d’altres més vitalistes, cançons d’un tempo més pausat i temes més rockers i canyers. Això sí, tota la producció de Donés coincideix en una cosa: és un cant simple i pur a la vida.

Aquest estiu, una nova oportunitat de viure un moment que molts havien estat mesos esperant: veure’l novament a sobre un escenari. Ho farà acompanyat, entre d’altres, d’Alex Tenas a la bateria, de Jimmy Jerks Jiménez al saxo, de Jaime Burgos als teclats, de David Muñoz a la guitarra i de Jordi Vericat al baix.

 

 

ESCENARI VILLAGE

Ayora – 20:30h

“Hay más luz” és el seu primer disc, on trobem un potent pop-rock, amb críptiques i poètiques lletres en castellà i la bonica veu del cantant Guille Ayora. La banda sol presentar-se en quartet o trio, però els acústics a duo o en solitari recullen l’essència de la cançó d’autor que s’hi amaga.