Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /usr/home/festivalpedralbes.com/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298 SoundEat! Music & Street Food | Festival Jardins de Pedralbes
SoundEat! Music & Street Food
27 Juny
12h - 24h

SoundEat! Music & Street Food

by SoundEat

Després d’una primera edició que va assentar càtedra sobre l’excel·lent forma de l’escena musical local, SoundEat! torna als Jardins de Pedralbes. El cartell el formen alguns dels noms més candents de l’escena barcelonina. A l’actuació en viu d’Extraperlo, la proposta més indie del festival, se li sumen els lives de Begun i l’emergent Playless, que presentarà en primícia el seu nou treball al SoundEat! La jornada la culminen les sessions de Discos Paradiso Dj ‘s, un col·lectiu que representa l’escena electrònica de Barcelona, ​​i Raver Jewish, que desplegarà el seu habitual eclecticisme als plats.

SoundEat! acompanya el line-up amb una acurada gastronomia en forma de ‘foodtrucks’. Corazón de Agave mostrarà els millors plats de Mèxic; Petit Bangkok farà el mateix amb Àsia ambels millors pad thais; Masala’73 presentarà el millor dels carrers de l’India; FlyingKitchen oferirà hamburgueses; i Bread&Circuses presentarà el seu concepte d’entrepans ‘elaborats’. A més, trobarem dos restaurants que oferiran en exclusiva els seus serveis en format foodtruck com Surf House Barcelona; o 4 Latas. Paral·lelament, l’esdeveniment comptarà amb un espai dedicat als més petits on podran gaudir de diferents activitats lúdiques.

Entrada gratuïta de 12h a 14h (sempre que en la prevenda no s’hagin exhaurit)