Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /usr/home/festivalpedralbes.com/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298 LUDOVICO EINAUDI | Festival Jardins de Pedralbes
LUDOVICO EINAUDI
13 Juliol
22h

LUDOVICO EINAUDI

Un clàssic modern

Amb un estil líric però sempre minimalista, elegant, refinat i lluminós, les composicions del torinès Ludovico Einaudi segueixen captivant a un públic de tot tipus, fruit de la diversitat de les influències de la qual beu la seva música, des del registre clàssic, passant per l’electrònica i els sons ètnics.

Deixeble d’un dels compositors d’avantguarda més importants del segle XX, Luciano Berio, Ludovico va iniciar la seva carrera treballant per a prestigioses institucions culturals, però de seguida va saber que recorreria un camí que el permetés explorar la seva pròpia expressió. Amb “Le Stanze” (1997) i “Le Onde” (1998), va començar a enganxar als adeptes a la música clàssica, i se li van obrir les portes del cinema i la televisió. En aquests camps ha composat bandes sonores icòniques com les de “Doctor Zhivago” (2002), “This is England” (2006) o la tan aclamada “Intouchables” (2011). La seva presència a les ones i al cel·luloide el va descobrir a un nou públic que va fer créixer encara més la seva quantitat d’admiradors arreu del planeta. Això va fer que la seva agenda de concerts augmentés i que els seus directes s’hagin anat convertit en tot un esdeveniment.

Després de recórrer els sons del món i alternar amb treballs més intimistes, al 2007 va arribar el seu projecte més ambiciós, “Divenire”, en el qual hi conflueixen tots els seus corrents i influències, i que va resultar ser també el seu major èxit comercial fins al moment, amb 300.000 còpies venudes i una gira de 80 concerts. Els seus triomfs es van anar acumulant fins a arribar a “Elements” (2015), la seva darrera producció, a on segueix explorant noves fronteres. En l’horitzó, una oportunitat d’or per viure tota la seva màgia en la nit barcelonina.

ESCENARI VILLAGE:

Joan Queralt & The Seasicks – 20.30h

Joan Queralt arriba acompanyat de la seva banda, The Seasicks (Ignasi Miranda – Baix i Iván Morales – Bateria) per donar-li una volta a la seva ja coneguda aposta al més pur estil americà.

Un estil que es mou entre les guitarres plenes d’ambients, les bateries profundes i les influències dels 60 ‘si 90’ s sense renunciar al country-folk que va donar a conèixer al músic amb “Welcome Home”. Al festival presentaran el seu tercer treball “Time Made of Sand”.