Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /usr/home/festivalpedralbes.com/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298 MICHAEL BOLTON | Festival Jardins de Pedralbes
MICHAEL BOLTON
13 Juny
22h

MICHAEL BOLTON

"Songs of Cinema"

Vetllada romàntica amb Michael Bolton

D’ascendència russa i nascut amb el cognom Bolotin, Michael Bolton és indiscutiblement un dels reis de la balada pop i d’una espècie de ‘soul blanc’ conegut com a soul ‘d’ulls blaus’. Nascut als Estats Units fa 64 anys, arriba a Barcelona aquest estiu amb 17 àlbums d’estudi al seu darrere, nou números u al sarró i milions vetllades romàntiques ambientades amb els seus discos.

En els seus inicis es decantava pel heavy metal, com a cantant de la banda Blackjack. I, diu la llegenda que fins i tot va optar a ser el substitut d’Ozzy Osbourne al capdavant de Black Sabbath. Però la seva carrera en solitari el situaria en el camí del pop, aprofitant que la seva veu ‘metal·litzada’ s’havia fet forta amb el hard rock, un gènere en el que no hi falten les balades. La metamorfosi el van convertir en el major crooner dels 80. I al final d’aquesta dècada, i especialment amb l’arribada dels 90, enregistraria els seus principals hits, indiscutiblement “When a Man Loves a Woman” i “How I am Supposed to Live Without You”, cançons que han marcat una època i a tota una generació.

En el seu darrer treball d’estudi, “Songs of Cinema” (2017), s’aparta del seu camí habitual i versiona èxits del cinema dels quals en manté l’essència sense renunciar a donar-los un toc personal. Precisament, en el món de la interpretació és a on també se l’ha pogut veure darrerament, concretament en un registre poc habitual, el d’actor còmic. El passat Sant Valentí, es va interpretar a sí mateix en un esbojarrat programa especial produït per la cadena Netflix: “Michael Bolton’s big, sexy Valentine’s day special”. Només un parèntesi abans de tornar a omplir de romanticisme els escenaris.

ESCENARI VILLAGE:

Roigé – 20.30h

Roigé presenta “Paracaigudes” en format bandaI.  Es llança amb un àlbum que es pot emmarcar dins del world music / fusió, amb elements musicals del jazz, la bossa nova i el folk. Amb una banda d’alt voltatge, oferirà un concert tan fresc com vibrant, íntim i emotiu.