Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /usr/home/festivalpedralbes.com/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298 Pet Shop Boys entrades Barcelona Festival Pedralbes | Festival Jardins de Pedralbes
Pet Shop Boys
08 Juny
22:00 h

Pet Shop Boys

Auténtics mestres del pop electrònic

El festival Jardins de Pedralbes acollirà les icones del pop electrònic Pet Shop Boys, el duo format pel cantant Neil Tennant y el teclista Chris Lowe. Amb 12 àlbums publicats, més de 50 milions de discos venuts a tot el món, i nombrosos premis Grammy i Brit Awards, Pet Shop Boys és el duo anglès més famós i de més èxit de la història del pop. El seu concert inclou extraordinàries coreografies de ball, un vestuari enlluernador i un gran desplegament de visuals realitzats especialment per aquesta gira i que interactuen amb el duo i els ballarins sobre l’escenari, a més d’un impressionant show de llum i làser.

Durant els darrers anys, l’espectacular directe de Pet Shop Boys ha encapçalat la majoria dels principals festivals, incloent, entre d’altres el Sónar, Glastonbury al Regne Unit, Roskilde a Dinamarca i Vivid a Australia. La del Festival de Pedralbes serà una de les últimes actuacions del seu “Electric World Tour”, que suma108 dates a 47 països.

Pet Shop Boys han col·locat 22 cançons al Top 10 europeu, una fita que va ser reconeguda amb el més alt honor al món de la música britànica quan van rebre als BRITS de 2009, el premi a la Contribució musical excepcional, en un gala que va culminar amb una actuació on van participar convidats com Lady Gaga i Brandon Flowers (de The Killers).

Discografia recomanada

“Actually” (1987)

“Behaviour” (1990)

“Very” (1993)

www.petshopboys.co.uk