Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /usr/home/festivalpedralbes.com/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298 ROGER HODGSON | Festival Jardins de Pedralbes
ROGER HODGSON
12 Juliol
22h

ROGER HODGSON

"Roger Hodgson voice of Supertramp"

L’esperit de Supertramp

Cofundador de la llegendària banda Supertramp el 1969, i membre durant 14 anys, l’anglès Roger Hodgson no només va ser un vocalista inconfusible, també va ser la ment creativa de la que van sortir èxits com “The Logical Song”, “Breakfast in America”, “Give a Little Bit”, “Dreamer“, “School“, “Take the Long Way Home“, “Child of Vision“, “Even in the Quietest Moments” or “It’s Raining Again“, entre molts d’altres temes que formen part de la vida de milions de seguidors.

Juntament amb Rick Davies, al qual va conèixer gràcies a un anunci en el que es buscava un guitarrista per a un nou grup, va assolir l’èxit gràcies a la seva reinterpretació del rock progressiu imperant als 70 i a la senzillesa del seu soft-rock, que contrastava amb la profunditat filosòfica de les seves lletres. El salt a la fama del grup va arribar amb l’àlbum “Crime of the Century” (1974) i va continuar amb treballs posteriors com “Crisis? What Crisis?” o “Even in the Quietest Moments”. Era el preludi de quelcom molt més gran, el seu icònic “Breakfast in America”, de 1979, que ha venut més de 20 milions de còpies a tot el món. La clau del seu èxit? Una qualitat i una precisió instrumental poc comunes alternada amb tornades i lletres enganxoses. El rock artístic s’aproximava a la cultura pop.

En trencar-se la banda, Hodgson va explorar nous camps musicals en la seva carrera en solitari, sense por a l’experimentació. Amb l’arribada del nou segle, amb la seva veu aguda com a signe distintiu, va tornar a pujar als escenaris. Des de llavors, ja sigui al piano, a la guitarra, o amb el suport de la seva excel·lent banda, revisita els seus grans èxits, que demostren en cada directe que són immunes al pas del temps.

www.RogerHodgson.com 

 

ESCENARI VILLAGE:

LAZY LIES – 20:30h

The Lazy Lies debuten amb el disc que sempre havien volgut fer, una declaració d’intencions composada per deu temes amb veus masculina i femenina i influències de la que per a ells és la millor època de la música pop.