Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /usr/home/festivalpedralbes.com/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298 ROSANA | Festival Jardins de Pedralbes
ROSANA
4 Juliol
22h

ROSANA

"En la Memoria de la Piel"

interpretació simultanea negre

Aquest concert és accessible per a persones sordes. Hi haurà interpretació simultània de la llengua de signes durant tot el concert per IlsArt (Interpretació de Llenguatge de Signes en el món Artistic).

 

A flor de pell

Amb la música al cap des que té ús de raó i una guitarra a les mans per acompanyar la seva poesia sensible i enèrgica, la canària Rosana segueix acumulant èxits gràcies al seu estil apassionat i viu. El seu somriure perenne torna als escenaris per a presentar el seu darrer treball, “En la memoria de la piel” (2016), amb onze cançons inèdites en les que l’artista torna a obrir-nos la porta a la seva ànima musical, reivindicant el gust per les pe- tites coses, l’imperceptible, allò que, al cap i a la fi, és el que més importa.

Manté, per tant, la fidelitat a aquells principis que ja van quedar establerts en el seu triomfal debut, “Lunas Rotas” (1996), que la va elevar a una velocitat mai abans vista a Espanya, incloent cançons com ara “El Talismán”, “A fuego lento” o “Si tú no estás”, èxits instantanis la qualitat dels quals queda demostrada per la seva pervivència a través dels anys en els cors del públic espanyol i llatinoamericà. El seu ritme fresc, la seva veu portentosa i el seu esperit positiu van traspassar fronteres, i aquest àlbum de debut es va arribar a publicar en més de 30 països. Va continuar a la ‘lluna’ amb “Luna Nueva” (1998), el seu segon llarga durada d’estudi, on demostrava més maduresa, novament alternant els temes festius amb els romàntics, una constant en una carrera en la que s’acumulen vuit discos d’estudi. Després de combinar la feina de composició per a d’altres artistes amb les seves pròpies cançons, va publicar el seu treball homònim “Rosana” (2001), on s’hi deixava tota la seva personalitat amb pistes de l’energia de “Pa’ ti no estoy”. Els èxits van seguir arribant amb els seus següents discos.

Una bona prova de la màgia que es viu en els seus directes són els seus discos en viu, l’un inclòs a “De casa a las ventas”, amb 18.000 persones que es deixen endur pels seus èxits més coneguts, i, l’altre, dins “Marca Registrada”. El seu espectacle en viu és pur folk-pop mestís carregat d’energia que renova completa- ment i omple de positivitat a l’espectador que s’hi entrega. Sen- sacions que queden per sempre a la memòria de la pell.

ESCENARI VILLAGE

XY – 20:30h

XY és un projecte que neix de la força i de la tendresa. El duet de veu (Laura Cruells) i violoncel (Marçal Ayats) crea un paisatge emocional amb sonoritats trencadores i, alhora, delicades. Cançons que esdevenen autèntiques peces d’artesania.