Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /usr/home/festivalpedralbes.com/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298 RSC – Banc dels Aliments | Festival Jardins de Pedralbes

RSC – Banc dels Aliments

El Festival col·labora, un any més, amb associacions i entitats socials que treballen per a la integració i la inclusió. Una col·laboració que permet a aquestes associacions visibilitzar el seu dia a dia. Enguany, el Festival comptarà amb membres de la Fundació Privada Centre d’Higiene Mental Les Corts, la CEAR Comisión Española de Ayuda al Refugiado, i noves associacions que inicien enguany la seva col·laboració com l’IlsArt Interpretación en Lengua de Signos en el mundo Artístico, l’Associació Catalana per la Pau i el Taller de Músics – Martí Marfà.

Entre les tasques que desenvoluparan els membres d’aquestes associacions estan les d’atenció al públic, coordinació o tasques de suport en jardineria, entre d’altres. Alguns d’ells actuaran de teloners a l’Espai Village, que dóna veu als nous talents amb propostes abans de les actuacions principals, i d’altres, com els membres d’IlsArt (Interpretación en Lengua de Signos en el mundo Artístico) interactuaran amb els artistes en algun dels concerts.

Gran Recapte d’aliments

Enguany, el Festival col.labora amb el Banc dels Aliments, sol.licitant als assistents del Dia de la Música en família (dissabte 11 de juny) a portar aliments (oli, llet o conserves) per tal de recollir tones i tones i sumar-se a la iniciativa de “La fam no fa vacances”.