Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /usr/home/festivalpedralbes.com/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298 Simple Minds entrades concert Barcelona Festival Pedralbes | Festival Jardins de Pedralbes
Simple Minds
25 Juny
22:00 h

Simple Minds

+ CyBee

La banda de les mil i una cares

L’any passat, i coincidint amb la publicació de “Celebrate. Greatest Hits” (2013), una retrospectiva dels seus trenta-cinc anys de carrera com a una de les bandes britàniques de més èxit, els Simple Minds van fer la gira mundial The Greatest Hits Live. Aquest any tornen a repetir-la i, després de passar per diversos països europeus, arribarà a Barcelona.

Després del seu debut amb “Life In A Day” (1979), els Simple Minds van gravar alguns dels discos més inventius, aventurers i seductors del període post-punk i van establir el cànon per l’escena alternativa britànica. Des de llavors, han influït a artistes tan diversos com Manic Street Preachers, Primal Scream, Moby i The Horrors; han arribat al número 1 de les llistes britàniques amb els àlbums “Sparkle In The Rain” (1984), “Once Upon A Time” (1985) i “Street Fighting Years” (1989); i ens han deixat èxits com “Promised You A Miracle”, “Waterfront”, “Sanctify Yourself”, “Mandela Day”, “Don’t You (Forget About Me)” i “Alive & Kicking”.

“Una de las cosas de las que me siento más orgulloso es cuando la gente me pregunta: ‘¿De qué Simple Minds estás hablando? ¿Los que hacen avant-garde, art rock? ¿Los que hacen pop, ambient? ¿El grupo instrumental, el político, el folk? ¿La banda de estadio?’. Tocar todos estos estilos diferentes pero ser al mismo tiempo la quintaesencia de Simple Minds es una cosa sorprendente”, assegura el seu líder, Jim Kerr.

El concert de Simple Minds a Barcelona, amb una formació que inclou a Kerr, Charlie Burchill, Mel Gaynor, Andy Gillespie i Ged Grimes, serà una bona ocasió per a comprovar aquestes múltiples cares de la banda escocesa.

www.simpleminds.com